Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У Меджибізькій громаді пройшли випускні вечори

Дата: 30.06.2022 08:54
Кількість переглядів: 510

   Фото без описуПід оплески гостей, батьків, учителів, випускникам було вручено документи про повну загальну середню освіту, відзначено срібних медалістів, а саме: Бевза Вікторія, Бевза Валерія - учениці Голосківського ліцею; свідоцтвами про базову загальну середню освіту було відзначено 64 учня, 4 з них отримали відзнаку: Романюк Софія, Прокопова Анастасія, Шрубківська Зоряна, учні Голосківського ліцею та Теслюк Олег- учень Лисогірської гімназії. На заходи з гарними вітаннями та щирими побажаннями завітали cелищний голова Меджибізької територіальної громади Олександр ТКАЧ, начальник відділу освіти Катерина ГЛЯДЧЕНКО та заступник селищного голови Сергій  ЛУК'ЯНЧУК. 

   У вітальних словах до випускників були щирі настанови на майбутнє, побажання зробити вдалий вибір майбутньої професії, пам’ятати вчителів та батьків, які разом йшли з ними всі одинадцять років до випускного балу, успіху та гарних досягнень. “Випускники – Ви наша гордість, гордість всієї Меджибізької громади! У цих непростих умовах Ви самостійно приймали складні й вже дорослі рішення. Ви вже переможці. Впевнені, що вам все під силу. Зичимо незмінної віри у власні сили та світлого майбуття. Юнацькі мрії про незабутній випускний вечір, прощальний вальс, вступну кампанію після 24 лютого відійшли на другорядний план, бо на першому плані головна мета – якомога швидше здобути перемогу над ворогом. Та хоч би що там було –випускники Меджибізької громади обов’язково досягнуть своєї поставленої мети та здійснять все задумане” – зазначив селищний голова Олександр ТКАЧ.

   Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки та перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях. Нехай Вам щастить, дорогі випускники, у добру путь!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь