Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

7 липня - День працівника природно-заповідної справи

Дата: 07.07.2022 08:11
Кількість переглядів: 338

   Фото без опису7 липня – визначено днем професійного свята працівників сфери формування та забезпечення функціонування національної мережі території і об'єктів природно-заповідного фонду та системи міжнародних природоохоронних територій – Днем працівника природно-заповідної справи.

   Заповідна справа – це важливий напрямок природо-охоронної діяльності, покликаний зберігати та дбайливо використовувати унікальні та типові куточки природи. Заповідання природних територій є найбільш ефективним інструментом збереження природного багатства, саме тому розвиток заповідної справи визнано одним з найважливіших пріоритетів державної політики.
   Працівники природо-охоронних установ, щодня сприяють збереженню природних цінностей та культурної спадщини рідного краю, сприяють розвитку екологічних знань в суспільстві. Завдяки працівникам природно-заповідної справи українські ліси, заповідники і національні парки, а також природні пам’ятки залишаються недоторканими, зберігаються для наступних поколінь і дозволяють нам дихати чистим, свіжим повітрям. Зусиллями цих людей проводиться контроль над відновленням ландшафтної і біологічної різноманітності. Тобто, саме вони відповідальні за зелені багатства країни та їх примноження. Професійний підхід до власної справи, наполеглива сумлінна праця працівників природо-охоронних установ дають змогу з гідністю виконувати існуючі завдання та забезпечити розвиток природно-заповідного фонду держави, зберегти для наступних поколінь природні багатства нашої країни. 

   Шанувати, берегти  природу повинна кожна людина незалежно від своєї професії. Збереження об’єктів природно-заповідного фонду завдання державної важливості. Від цього залежить майбутнє нашої нації, її процвітання і довголіття.

Збережемо природу – збережемо Україну!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь