Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Гуманітарна допомога Меджибізькій громаді

Дата: 07.07.2022 11:33
Кількість переглядів: 369

   Фото без описуВ громаді на даний час проживає більше як 205 сімей внутрішньо переміщених осіб, це в основному люди похилого віку, та жінки з дітьми. Географія їх походження досить широка: Харків, Миколаїв, Сєверодонецьк, Краматорськ, Херсон, Слов’янськ, Київ, Чернігів, Пологи та інші міста та села де на сьогодні проходять бойові дії кровавої війни.

   Виконавчий комітет Меджибізької селищної ради провів великий обсяг робіт по розселенню та забезпеченню внутрішньо переміщених осіб першими необхідними засобами проживання в нашій громаді. При міському будинку культури створив пункт видачі гуманітарної допомоги, де у міру можливості забезпечує громадян одягом, взуттям, гігієнічними засобами, медикаментами та харчовими продуктами.
Війна тяжке випробування як для наших відважних воїнів, які виборюють незалежність української нації, так і для осіб, що втратили помешкання та тимчасово вимушені виїхати зі своєї рідної домівки.
   Значну посильну допомогу в забезпеченні продуктовими наборами для сімей переселенців, які тимчасово проживають на території Меджибізької селищної ради, надала World Central Kitchen – Всесвітня центральна кухня. WCK є першими на продовольчій передовій, які надають їжу державам, де виникли громадські кризи та кліматичні катаклізми і люди потребують забезпечення харчовими продуктами. 5 липня до будинку культури в смт Меджибіж були завезені продовольчі набори, які внутрішньо переміщені сім’ї  будуть мати змогу отримати власноруч або через старостати необхідні набори.
   Даний захід є не кінцевим, ми надалі сподіваємося на тісну співпрацю з  гуманітарною організацією, щоб спільними зусиллями наблизити нашу перемогу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь