Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

28 липня в Україні нове свято - День Української Державності

Дата: 28.07.2022 08:04
Кількість переглядів: 321

   В умовах збройної агресії російської федерації проти України росія на найвищому державному рівні активно просуває фейковий образ російської держави. У цій системі дезінформації українці не є окремим народом, який має більш ніж тисячолітню історію державотворення, а є складовою триєдиного російського народу, а історія Київської Русі – етап російської державності.

   28 липня відзначається доленосна та знакова подія в історії України — День хрещення Київської Русі-України. Це благословенне свято ми відзначаємо у День Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, на долю якого випало прийняти Хрещення Київської Русі. Понад 10 століть тому князь Володимир у Києві на Дніпрі хрестив киян і свій народ. Важко переоцінити важливість та наслідки тих подій для розвитку Української держави.

   Саме з хрещенням Русі на наших землях починає утверджуватися істинна духовність, виникає державність, яка була однією з найбільш потужних, великих і розвинених цивілізаційних складових Європи у Х столітті.

   Сьогодні – це свято об’єднує нас навколо справжньої духовної радості та національної ідеї. Воно є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей нашої історії. У цей урочистий та радісний день бажаємо Вам, дорогі жителі нашої громади, щоб сьогоднішнє свято дарувало нові думки, ідеї, мрії та приємні враження, всім щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди, успіхів у реалізації високих задумів.

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь