Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

60-РІЧЧЯ СВЯТКУЄ ЛУКОВСЬКА ЛІЛІЯ ДМИТРІВНА

Дата: 22.08.2022 08:18
Кількість переглядів: 479

  Фото без описуФото без описуВиконавчий комітет Меджибізької селищної ради вітає Вас з ювілеєм, з блискучим 60-річчям! Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага та взаєморозуміння, у серці – світло від людської вдячності. Бажаємо міцного здоров’я, нових досягнень, успіхів, нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на многая і благая літ.
   Про цю людину можна говорити багато хороших слів. Луковська Лілія Дмитрівна народилася 22 серпня 1962 року в с. Мокроволя Білогірського р-ну. В 1983 р. вийшла заміж і переїхала в с.Требухівці Летичівського району, Хмельницької області. З 3 січня 1984 року працює бухгалтером у Меджибізькій селищній раді. Закінчила Чернівецький фінансовий технікум в 1990 році. Разом з чоловіком - Луковським Володимиром Федоровичем виховали дочку Іванну. Зразкова матуся та любляча дружина. Вона стверджує, що за кожною посмішкою їхньої сім’ї криються величезні випробування, але закохані пережили всі труднощі. В цьому році виповниться вже 33 роки, як Лілія Дмитрівна працює у бухгалтерії та віддається нелегкій праці сповна і ця сумлінна праця принесла їй тільки шану, авторитет і визнання.
   Бажаємо любові, поваги та домашнього затишку. Щиро хочемо, щоб Ви пронесли це неоціненне добро через весь свій життєвий шлях, зберігши віру в людей, прагнення завжди приходити на допомогу і підтримувати в тяжкі хвилини. Бажаємо Вам завжди залишатися справжнім, вірним другом і наставником, відмінним співрозмовником і просто гарною людиною!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь