Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Привітання селищного голови Олександра ТКАЧА з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2022 08:19
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

Шановні жителі Меджибізької громади! 

   Щиро і сердечно вітаю Вас з державними святами - Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України. День Незалежності навіки увійшов в історію молодої держави, започаткував нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпив його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. 

   Сьогодні наша держава переживає нелегкі часи і саме зараз питання про незалежність держави, її цілісність та свободу народу постає особливо гостро. Однак, випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас. Ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни.

   Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

   Від усієї душі зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, мудрості, взаємоповаги і порозуміння, подальших успіхів в усіх справах, нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. 

Щиро бажаю Миру нашій країні! З нами Бог і Україна!

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь