Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Напередодні Дня рятівника привітали працівників ГУ ДСНС України в Хмельницькій області

Дата: 16.09.2022 11:27
Кількість переглядів: 566

Фото без опису

 
   Напередодні Дня рятівника працівників ГУ ДСНС України в Хмельницькій області привітали заступники селищного голови Василь ГЕРМАНЕНКО та Сергій ЛУК’ЯНЧУК, а також директор ДІКЗ «Межибіж» Олег ПОГОРІЛЕЦЬ. Традиційно, захід розпочався з хвилини мовчання за загиблими на війні з російським агресором. Після, за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм і особисті досягнення в оперативно-службовій діяльності та з нагоди Дня рятівника Почесними грамотами Меджибізької селищної ради були відзначені кращі співробітники Служби порятунку, а саме: Дмитро ДМІТРІЄВ (молодший сержант служби цивільного захисту, водій 31 відділення державного пожежно-рятувального поста 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області); Сергій ДУБОГРАЙ (старшина служби цивільного захисту 31 відділення державного пожежно-рятувального поста 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області); Владислав РУДИК (прапорщик служби цивільного захисту, командир 31 відділення державного пожежно-рятувального поста 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області); Андрій ШЕВЧУК (рядовий служби цивільного захисту 31 відділення державного пожежно-рятувального поста 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області), а також подарували рятувальне медичне спорядження.

Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

   «Це свято об’єднує людей, які несуть відповідальність за забезпечення надійного захисту життя людей і національного багатства від вогню та стихії. Сьогодні Ви підставили плече й у боротьбі з новими викликами – збройною агресією росії проти України. Щира вдячність Вам за вірність обов’язку, за відвагу та сумлінне ставлення до своїх нелегких, а навіть і небезпечних обов’язків. В той час, коли Ви бережете людські життя, нехай оберігає Вас Бог! Бажаю Вам мирного неба, міцного здоров’я, родинної злагоди, якомога менше тривожних викликів і безсонних ночей!» – зазначив у своєму вітальному слові заступник селищного голови Василь ГЕРМАНЕНКО.

Фото без опису

Фото без опису


   «Ви справжні професіонали, які ризикують власним життям і здоров’ям заради порятунку інших. Нехай у кожній важкій ситуації Ваша допомога буде гідно оцінена» – підкреслив директор ДІКЗ «Межибіж», який також подякував усім працівникам за щоденне виконання поставлених завдань, за проявлені сумління та старанність, направлені на служіння українському народові, а також побажав їм невичерпних сил, енергії й пильності у нелегкій праці.

 Фото без опису


   «Справа, яку Ви робите, безумовно, одна з найнебезпечніших. Адже це і робота в екстремальних ситуаціях, і ризик для життя, і величезна відповідальність за інших людей.
Вдячні Вам за те, що Ви цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Бажаємо Вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та якнайбільше життєвих благ, душевного спокою у родинах і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках. Слава Україні!» - відзначив заступник селищного голови Сергій ЛУК’ЯНЧУК.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь