Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

17 вересня – День рятівника

Дата: 17.09.2022 07:29
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

   Шановні працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони! Щиро вітаємо  Вас з професійним святом – Днем рятівника! Мешканці Меджибізької громади високо цінують вашу мужність, самовідданість, здатність до самопожертви, постійну готовність до найсуворіших випробувань при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

   Утверджуючи ідеали добра і милосердя, Ви з честю виконуєте покладені на вас завдання. Кожен Ваш робочий день – це випробування сили духу, результат зразкового виконання  Вами професійного і людського обов’язку. Життя інших людей є для Вас найвищою цінністю. Заради його збереження Ви щодня готові жертвувати своїм власним здоров’ям, душевним спокоєм, і навіть життям!

   У день професійного свята дякуємо кожному з Вас за самовіддану працю! Від щирого серця зичимо міцного здоров’я та невичерпної енергії у Вашій надзвичайно потрібній людям роботі. Хай не полишає Вас нездоланна віра, підтримує свята надія, зігріває всеперемагаюча любов!

   Бажаємо Вам щастя, благополуччя і якомога менше тривожних викликів!  Хай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь оберігає вас від усіх негараздів. Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь