Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Напередодні професійного свята – Дня працівників лісового господарства, привітали працівників ДП «Летичівське лісове господарство»

Дата: 17.09.2022 12:09
Кількість переглядів: 480

   Напередодні професійного свята – Дня працівників лісового господарства, працівників ДП «Летичівське лісове господарство» привітали заступник селищного голови Сергій ЛУК’ЯНЧУК та керуюча справами виконавчого комітету Меджибізької селищної ради Тетяна НІГРЕЙ. Перед початком заходу всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, і подякували воїнам, які нині захищають Україну.

   Вітаючи працівників лісу зі святом, Сергій ЛУК’ЯНЧУК відзначив здобутки працівників лісу в нинішньому році, високі показники у роботі та висловив удячність усім працівникам галузі за самовіддану працю і професіоналізм. «Мені приємно привітати Вас сьогодні, ліс завжди був і буде надбанням України. Не кожна країна може похизуватися таким багатством. А Ви бережете це багатство і примножуєте. Я дякую всім, хто присутній в цій залі, хто зараз знаходиться на своїх робочих місцях – в лісі чи на виробництві. Без Вашої праці, яку Ви робите і вдень, і вночі, було б значно складніше зберегти життя військових на передовій тому, що зроблені руками лісівників бліндажі є природним бронежилетом для кожного воїна. Дякую Вам за професіоналізм, патріотизм, за відданість справі й за те, що ви залишилися в Україні, працюєте під вогнем і на своєму фронті захищаєте державу. Здоров’я Вам, удачі, перемоги й миру!»

   «Саме завдяки щоденній сумлінній праці працівників лісового господарства зростають десятки гектарів нових насаджень та покращується екологічний стан довкілля. Адже лісники забезпечують раціональне використання лісу для потреб людини і прикладають чималі зусилля задля добробуту нинішнього та майбутнього поколінь.» - підкреслила Тетяна НІГРЕЙ.

   За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства та з нагоди Дня працівника лісу кращі працівники отримали грамоти Меджибізької селищної ради, а саме: Анатолій КАЧУРОВСЬКИЙ (водій автомобіля по вивезенню лісу Летичівського лісопункту ДП «Летичівське лісове господарство») та Анатолій ЛІТВІНОВ (лісник Головчинецького лісництво ДП «Летичівське лісове господарство»).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь