Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Проєкт "Залучення до економічної діяльності жінок"

Дата: 30.09.2022 10:44
Кількість переглядів: 265

   У Меджибізькій громаді 29 вересня поточного року відбувся захід в рамках проєкт "Залучення до економічної діяльності жінок" - ВПО для сталості Летичівської та Меджибізької громад», що реалізується в рамках проєкт «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», що впроваджується організацією Пакт за підтримки Уряду Канади.
Всього у заході взяло участь 17 осіб, з них: жінки - ВПО, представники громадських організацій, банківської сфери, депутатського корпусу Меджибізької селищної ради та ЗМІ.
   Окрім безпосередніх заходів економічної підтримки жінок, які сприятимуть розвитку жіночого підприємництва, самозайнятості та працевлаштування, Програми підтримки та посилення економічної спроможності стане першим значущим кроком до розробки програми широкої підтримки, адаптації та інтеграції ВПО в Летичівську та Меджибізьку громади - зазначила голова ГО «На-Дія» Наталія НЯНЬЧУК.
   Також у заході взяв участь голова Меджибізької селищної ради Олександр ТКАЧ. Він зазначив, що створення нових робочих місць - досить важливе і болюче питання. І селищна рада підтримає любого, хто виявить бажання створити нові робочі місця. Також поцікавився у присутніх жінок - ВПО яка допомога їм потрібна. Керівник Летичівською філією Ощадбанку розповів присутнім про можливість отримати гранд на власну справу від держави. Також, під час зустрічі присутні жваво обговорювали питання, які їх зацікавили.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь