Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Сьогодні 9 жовтня жителі с. Требухівці та жителі с. Митківці відзначають престольний празник Апостола Іоанна Богослова та День села!!

Дата: 09.10.2022 08:11
Кількість переглядів: 149

   Фото без описуШановна громадо! Сьогодні 9 жовтня жителі с. Требухівці та жителі с. Митківці відзначають престольний празник Апостола Іоанна Богослова та День села!!

Для кожної людини рідне село – це частинка душі, мила і дорога серцю сторона. Тут ми народились, тут проживають наші батьки, сюди повертаємося з далеких доріг. День народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини. Славна історія кожного села є часткою історії нашого району, області,  держави. А історію творять люди. І головна заслуга в цьому наших пращурів та ваша, дорогі односельці.

   На жаль, триває восьмий місяць повномасштабної війни… Важко… Страшно… Нестерпно боляче від втрат.  Але ми маємо триматися, бути сильними. І маємо продовжувати жити, працювати і дякувати за кожен світанок! Віримо та знаємо, що все буде гаразд. Адже ми на боці добра!

   Дорогі жителі Митківців та Требухівців! Від імені селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем села! Бажаю процвітання і стабільності, нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, міцного здоров’я, миру і впевненості у завтрашньому дні.

 З повагою , селищний голова Олександр ТКАЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь