Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

 14 жовтня Україна відзначає День захисника України, День козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці.

Дата: 14.10.2022 07:55
Кількість переглядів: 215

  Фото без описуЦі дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються нашим народом.

   Цей день - знаменна подія для кожного, хто в той чи сьогоднішній час віддав свої здоров’я, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Висловлюю повагу і вдячність українським воїнам, які взяли до рук зброю і стали на захист єдності нашої України.

   Сьогодні також виношу подяку волонтерам, які в складних умовах підтримують наших воїнів, доставляють їм їжу, одяг, медикаменти – це не тільки матеріальна підтримка, а й символ спогадів про рідну домівку, реальне нагадування, що Вас чекають.

   Ситуація в нашій країні зараз, на жаль, залишається напруженою, але боротьба за перемогу стала справою кожного жителя України.

   Жодна війна не обходиться без втрат. Дехто повернувся додому з пораненнями, здобув інвалідність. Боляче і прикро коли душа щемить за тими хлопцями, що не повернулися. Назавжди залишаться у цій війні наші земляки: Андрій ХОРИК, Ігор МАХЛАЙ, Юрій ДЯЧУК, Василь ЦІОЛКА, Василь ЛУЦИК, Денис ДЗИНГЕЛЬ, Віталій КРИЖАК, Олександр ПАСТУХОВ, Олександр ГОРОБЕЦЬ, Олександр НОВІКОВ - це найкращі наші сини. Вічна їм Слава!

   Глибока вдячність і низький уклін всім землякам, хто захищає цілісність і суверенітет нашої Держави та стоїть в ім’я миру в Україні.

   Шановні захисники України! Від імені селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто бажаю миру у Вашому домі, добробуту і здоров’я всім близьким! Нехай з нами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої держави! Дякуємо Вам за Батьківщину та відданість Україні та її народу!

З повагою, Олександр ТКАЧ

Слава УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь