Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

14 жовтня завжди було для нас особливим днем

Дата: 17.10.2022 09:17
Кількість переглядів: 163

   Це – День захисників та захисниць України, День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва. Традиційно саме у цей час ми згадували всіх, хто свого часу боровся і продовжує боротись за Україну. Зараз ми також хочемо з гідністю вшанувати наших полеглих Героїв та подякувати захисникам, що оберігають нас.

   Провели мітинг присвячений захисникам України. Вшанувати пам`ять героїв прийшли працівники Меджибізької селищної ради на чолі із селищним головою Олександром ТКАЧЕМ, депутатами, вчителями Меджибізького ліцею та небайдужими мешканцями громади.

   «Час не лікує. Я схиляю голову перед загиблими хлопцями, перед їх родинами, перед тими, хто пройшов полон, пройшов це пекло, даючи нам можливість у цей час учитися, працювати, розвивати соціальні ініціативи та відстоювати демократію й права людини тут, у тилу. Маємо пам’ятати і не забувати наших загиблих хлопців, що віддали найдорожче – життя. Цей день для нас пам’ять. Це наше спільне горе. Цей день для нас особливий. Ми вшановуємо всією країною пам’ять тих хлопців, що загинули, загинули за Україну, за Незалежність України, і ми маємо про це пам’ятати. Божого захисту нашим Героям. Мирного неба нам усім після перемоги над багатовіковим московським ворогом. Нація, яка хоче впевнено дивитись у майбутнє, має шанувати тих, хто її захистив у минулому. Шануймо пам’ять українських Героїв, пам’ятаймо про їх подвиг!» - відзначив селищний голова Олександр ТКАЧ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь