Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

«Сади Перемоги»

Дата: 19.10.2022 08:09
Кількість переглядів: 226

   З метою недопущення продовольчої кризи в Україні, у зв’язку із ситуацією, яка склалася після повномасштабного вторгнення росії на територію України, навесні 2022 року було запущено загальнодержавний проєкт «Сади Перемоги».

   Завдяки ФОП Миколі ХОЛОДУ, який самостійно сіяв та обробляв врожай, сьогодні колективи Меджибізької селищної ради, шкіл, дитячих садочків Меджибізької громади та небайдужі односельці активізували процес всеукраїнської ініціативи «Сади Перемоги», а саме: зібрали буряк на перероблення, зберігання для забезпечення потреб ЗСУ, навчальних закладів освіти, внутрішньо переміщених осіб, розміщених в Меджибізькій громаді, та цивільного населення громад, що сильно постраждали від агресії росії і знаходяться близько лінії зіткнення.

   Від імені Меджибізької селищної ради та особисто від себе хочу висловити щиру вдячність Миколі Федоровичу ХОЛОДУ за цю безкорисну допомогу нашій громаді. В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Ваша допомога – це неоціненний внесок і безсумнівно, відчутна підтримка нашої громади.

   Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнений, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

   Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

   Велика подяка усім працівникам селищної ради, трудовим колективам шкіл, дитячих садочків, закладів культури та комунальних підприємств за активну участь у збиранні урожаю і активну громадську позицію. Сьогоднішня спільна праця - ще один доказ того, що український народ нездоланний!

З повагою, селищний голова Олександр ТКАЧ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь