Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Вітаємо жителів с. Ярославка з Днем села!

Дата: 27.10.2022 10:02
Кількість переглядів: 178

   У житті кожної людини буває багато свят, родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. 27 жовтня, в день пам’яті преподобної Параскеви Сербської, котра прославлена Церквою згідно її молитовного подвигу, жителі села Ярославка відзначають День села!

   Відзначення Дня села символізує любов до рідного краю, до його колишніх і нинішніх героїв, його історії та культури. Впевнено можу сказати, що найбільшим його багатством є Ви, його жителі – щирі, привітні та гостинні люди, і лише Ваше уміле господарювання, любов до рідного села стали основою втілення в життя найзаповітніших мрій, всіх добрих справ та задумів кожної сім’ї.

   Увесь світ тривалий час живе в умовах суворих обмежень. Спочатку – епідемія COVID-19, режим надзвичайної ситуації, карантинні обмеження, вакцинація… Надалі – повномасштабна, кривава війна, яка внесла в наше життя свої правила, але не дивлячись на складний і тривожний час, життя бере своє і йде своєю чергою. Я дякую всім мешканцям с. Ярославка за людяність та патріотизм до свого рідного краю. Саме любов до малої батьківщини не дозволила Вам покинути рідні місця, саме любов до рідного краю надихає Вас щодня до праці, створення комфорту і добробуту в рідній стороні. Почуття відповідальності за життя дітей і добробут нащадків, за майбутнє села спонукає Вас берегти і цінувати місцеві багатства, цінності, традиції та звичаї.

   Тож, з нагоди Дня села, від імені селищної ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та особисто від себе від щирого серця вітаю всіх мешканців села Ярославка з храмовим святом! Нехай це свято принесе Вам та Вашим родинам мир, добробут та злагоду, а захисникам, що боронять нашу державу від кривавого ворога - якнайшвидшої Перемоги та повернення додому, живими та здоровими. Нехай живе рідне село, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині. Мирного неба над головою та рідної землі під ногами! Зі святом Вас, дорогі ярославчани!

З повагою, селищний голова Олександр ТКАЧ.

Фото без опису

Фото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь