Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Вітаємо жителів с. Ставниця з Днем села!

Дата: 08.11.2022 08:13
Кількість переглядів: 277

Фото без описуШановна громадо!

   8 листопада, в день святого великомученика Димитрія Солунського Мироточивого, своє храмове свято відзначає село Ставниця.

   Село Ставниця - це велика родина: лікарі, вчителі, інженери, тваринники, землероби, люди різних професій, що живуть поряд або далеко за межами села, але яких об'єднують роки щасливого дитинства, шкільної пори, романтика юності. Берегти славні традиції, звичаї та свята рідного села, примножувати здобутки його на радість дітям, берегти село, не цуратися його свят і буднів - святий обов’язок кожного.

   Рідне село. Воно зігріває душу кожного, хто народився в його теплих обіймах. Це тепло проникає глибоко до серця, і де б ми не були, а невідомі промінчики притягують до себе, кличуть із далеких доріг до рідного села, до батьківського дому. Свято села і є тим самим днем, коли кожен лине до місця, де народився, де пройшло його дитинство та юність.

   На жаль, війна в нашій країні внесла свої корективи і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з Вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, від чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу батьківщину від російського окупанта. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу! У ці непрості для нашої держави часи нам важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

   Дорогі ставничани! В цей святковий день від усієї душі зичу Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Божої ласки Вам та Божого благословення!

З повагою селищний голова Олександр Ткач.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь