Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Підписали Меморандум про співпрацю між Меджибізькою селищною радою та Благодійним фондом «Карітас- Хмельницький УГКЦ».

Дата: 09.11.2022 15:51
Кількість переглядів: 181

   Коли в країні йде війна, страждають всі. Звичайно, найважче доводиться тим, хто втратив свою домівку, хто був змушений покинути місце свого постійного проживання, сім’ям, які відправили своїх рідних захищати Батьківщину, тим, хто втратив роботу. Всі вони потребують допомоги й підтримки. Щоб мати можливість допомагати таким людям, Меджибізька селищна рада шукає різні шляхи.

   Серед них і пошук благодійних організацій та фондів. 08.11.2022 року Меджибізький селищний голова Олександр ТКАЧ та директор Благодійного фонду «Карітас- Хмельницький УГКЦ» Іван ДАНКЕВИЧ підписали Меморандум про співпрацю між Меджибізькою селищною радою та Благодійним фондом «Карітас- Хмельницький УГКЦ».

   Предметом цього Меморандуму є співпраця Сторін для організації заходів підтримки громадян України, що постраждали під час воєнних дій.

   Зокрема, основними напрямами співпраці Меморандумом визначено організацію та проведення робочих зустрічей та інших заходів з питань надання гуманітарної підтримки сім'ям з дітьми та особам, які постраждали від військових дій збройних сил Російської Федерації та переміщені до Меджибізької територіальної громади, надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, з територій, де ведуться військові дії.

   Меморандум не обмежує Сторони й не обмежує жодним чином права і зобов'язання Сторін щодо інших укладених договорів, меморандумів про співробітництво з державними органами та громадськими організаціями. Розбіжності, що виникають в ході реалізації Меморандуму, вирішуються за взаємною згодою Сторін.

   У процесі виконання запланованих спільних заходів Сторони прагнутимуть будувати свої взаємовідносини з урахуванням інтересів один одного на засадах рівності та партнерства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь