Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Вітаємо жителів с. Лисогірка з Днем села!

Дата: 14.11.2022 08:28
Кількість переглядів: 161

   14 листопада  усі християни       відзначають свято святих Кузьми і Дем’яна, саме в цей день припадає храмове свято села Лисогірка.

   Дорогі жителі села Лисогірка! Дозвольте привітати вас з цим чудовим святом, святом рідного села. Ця подія символізує вашу любов до рідного краю, до його колишніх і нинішніх героїв, його історії та культури.  Впевнено можу сказати, що найбільшим її багатством є ви, його жителі – щирі, привітні та гостинні люди. І лише ваше уміле господарювання, любов до рідного села стали основою втілення в життя найзаповітніших мрій, всіх добрих справ та задумів кожної сім”ї. 
   На жаль, війна в нашій країні внесла свої корективи і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких,  від чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу батьківщину та наш спокій від російського окупанта. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу!  

   В цей святковий день від усієї душі зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Бажаю, щоб взимку дрова тріщали в печах і зігрівали всю родину теплом, щоб по весні все село розквітало і дарувало всім аромат щастя, щоб влітку робота кипіла добре і весело, щоб осінь радувала щедрими врожаями і добрими сподіваннями!!!

З повагою, селищний голова Олександр ТКАЧ

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь