Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Свято Героїв! Відзначення Дня Збройних сих України в Меджибізькій громаді

Дата: 07.12.2022 17:30
Кількість переглядів: 357

      Збройні Сили України є ровесниками незалежності нашої країни й цього року відзначили 31 річницю.  Кожен із видів ЗСУ має свій професійний святковий день, але 6 грудня об’єднує всіх військовослужбовців України.
Фото без опису

         Саме цього дня у приміщенні  актової зали Меджибізького ліцею  відбувся захід з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України, спрямований на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.

       На урочистості були присутні військовослужбовці, працівники Меджибізької селищної ради, вчителі, здобувачі освіти та громадськість. Першочергово захід розпочався зі спільного виконання Гімну України та вшанування хвилиною мовчання усіх полеглих захисників України.

Фото без опису

                       Фото без опису

      Фото без описуФото без опису

Фото без опису

«Сьогодні ми відзначаємо День Збройних Сил України, це день тих, хто бореться, це день тих за що бореться, це день тих, хто  здобуває перемогу. Це день, коли ми дякуємо усім, хто захищав, захищає і буде захищати нашу країну. Це люди, які виборюють волю для нас,  наших дітей, нашого народу і нашого майбутнього, інколи навіть ціною власного життя.

Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників і захисниць, які до останнього подиху готові захищати рідну державу та бути прикладом незламності духу, самовідданості та віри у її майбутнє. А наш головний обов’язок – працювати на благо країни та усіма силами допомагати та підтримувати наших хлопців, котрі захищають наш спокій» - зазначив селищний голова Олександр ТКАЧ.

Фото без опису

         Для запрошених військовослужбовців,  колективами Меджибізької школи мистецтв та Меджибізького ліцею  було підготовлено змістовно-тематичну художньо-музичну програму, в якій взяли участь талановиті діти нашої громади, в багатьох із них батьки теж сьогодні служать в лавах Збройних Сил України, захищаючи  рідну землю.

                 Фото без опису

Фото без опису           Фото без опису

Фото без опису

     Хоч і важко сьогодення називати святом, але такі визначні дні є важливими і обов’язковими, тому що саме вони формують нашу свідомість, ми повинні кожного дня дякувати нашим військовим за їх вагомий внесок у збереження нашої держави, тому що саме вони боронять її суверенітет, кордони та постійно тримають «руку на пульсі».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь