Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Діти повинні відчувати свято

Дата: 19.12.2022 11:51
Кількість переглядів: 161

    16 грудня Служба в справах дітей Меджибізької селищної ради в співпраці з Благодійним фондом «Карітас Хмельницький УГКЦ»  влаштували казкове свято для дітей Лисогірської гімназії, на яке були також запрошені діти з числа ВПО дошкільного віку с. Лисогірка.  Після чого дітям провели пізнавальну екскурсію в ДІКЗ «Межибіж».

Фото без опису     Дорослим складно зрозуміти, наскільки важко діти сприймають і хвилюються за те, що зараз відбувається в країні. Хтось втратив будинок, хтось рятуючись переїхав у чужу місцину, а хтось сумує за близькою людиною, бо знає, що відбувається на сході. Діти сміються, бігають, але у них це все ще глибше, аніж у дорослих. Дорослий може про це сказати, виплакатися, викричатися, а дитина – промовчати , і все це відкладатиметься у ній. Сьогодні, як ніколи треба працювати з дітьми, спілкуватись з ними та підтримувати.

             Фото без опису

 «В наш час, в воєнний час, особливо коли діти отримали дуже багато стресу, ми не повинні про них забувати. Є свята, і вони мають залишитись для них важливими. Діти, сім'ї яких потрапили в важкі життєві обставини, а в цьому році додались ще діти ВПО, які потребують нашої підтримки. Через те ми не стоїмо осторонь і організовуємо розваги разом з нашими партнерами – БФ «Карітас Хмельницький УГКЦ», – зазначає начальниця Служби у справах дітей Олена ПАСІЧНИК.

          Фото без опису

    Спільними зусиллями з БФ «Карітас Хмельницький УГКЦ допомагаємо дітям повернутись, хоч на мить, у те щасливе дитинство до війни. Адже діткам ще важче, чим дорослим, переживати ці страшні події. Такі заходи допомагають дітям повертатись у безтурботне дитинство знову.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь