Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Добрі справи робимо разом

Дата: 19.12.2022 17:01
Кількість переглядів: 115

     Війна зруйнувала звичне життя мільйонів українців. Після 24 лютого людям довелося тікати з рідних міст до більш безпечних регіонів. Переміщення в межах України має багато викликів: пошук нової роботи, оселі, друзів, а для родин із дітьми постав ще більший ряд різноманітних проблем.

     Але сьогодні ніхто не може лишитися осторонь і ми повинні підтримувати та допомогати людям, які залишилися без даху над головою, в наслідок російської агресії.


Фото без опису        19 грудня, до Дня святого Миколая, Меджибізька селищна рада в співпраці з Летичівською окружною прокуратурою, офіцером громади  та інспектором сектору ювенальної превенції сектору взаємодії з громадами відділу превенції ХРУП ГУНП в Хмельницькій області відвідали дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ), що розміщений в с.Ярославка та багатодітну родину з числа ВПО, з подарунками, які так були їм необхідні.  Для ДБСТ Летичівською прокуратурою було надано газову плиту, для багатодітної родини – електропіч. Меджибізька селищна рада забезпечила усіх членів родин побутовою хімією та солодкими подарунками. Представники поліції також порадували діток різноманітними солодощами, подарувавши їм маленьку частинку свята.

Фото без опису         Фото без опису         

     «Сьогодні дуже важлива ефективна співпраця задля підтримки багатодітних родин, а  особливо з числа ВПО. Ми готові і будемо, в межах своїх можливостей, допомагати й іншим родинам,  які цього потребують» - зазначає селищний голова Олександр ТКАЧ.

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь