Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ЛИСТ - ПОДЯКА ГРОМАДІ ЗА ОЛЕКСАНДРА КИСІЛЯ

Дата: 02.01.2023 14:50
Кількість переглядів: 211

На адресу Меджибізької селищної ради прийшов лист за підписом начальника ППО в/ч А 4056, полковника В. Середохіна, в якому, зокрема, йдеться:

«Шановна Меджибізька громадо!

Висловлюємо вам свою повагу та маємо честь повідомити, що Ваш земляк Кисіль Олександр Миколайович, житель села Требухівці, чесно та сумлінно виконує військовий обов’язок із захисту суверенітету та територіальної цілісності України в зенітному ракетному дивізіоні вч А40556.

У будь-яких умовах Олександр Миколайович успішно реалізовує поставлені завдання в ролі одного з командирів, зразково справляється з непростими обов’язками, беручи на себе велику відповідальність. Організація цілодобового бойового чергування, налагодження зв’язку, інженерне облаштування позицій, контроль за забезпеченням – з цим усім він справляється достойно, що сприяє успішному виконанню підрозділом поставлених завдань.

Впевнені, що підтримка громади сприяла його становленню, як відповідального та мужнього військовослужбовця, справжнього патріота України.

Зичимо вам миру та добробуту, нових здобутків і скорішого повернення Олександра Миколайовича та інших ваших земляків, які боронять українську землю, додому з перемогою».

Приємно отримувати такі листи. Меджибізька громада гордиться своїми воїнами-захисниками. Дякуємо за мужність, витривалість, відвагу та хоробрість. Ми молимось за вас і чекаємо всіх вдома з ПЕРЕМОГОЮ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь