Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У зв’язку з обуренням деяких жителів громади, щодо створення пішохідної зони по вулиці Замкова біля парку імені Героїв АТО, Меджибізька селищна рада дає обгрунтоване роз’яснення.

Дата: 09.01.2023 11:20
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Перед тим як прийняти відповідне рішення, на офіційному сайті та на офіційній сторінці мережі Facebook Меджибізької селищної ради 13.05. 2022 року було опубліковано громадське обговорення «Влаштування пішоходної зони по вул. Замкова, біля парку імені Героїв АТО (від Меджибізького будинку культури до Меджибізького ліцею» для внесення пропозицій жителями громади. Протягом місяця пропозицій та зауважень на адресу селищної ради не надходило. Плани щодо створення пішоходної зони були доведені до відома депутатів Меджибізької селищної ради та підтримані ними.

З метою створення комфортних, гідних умов для пересування людей, перебування великої кількості дітей, особливо у літній період, безпечний вихід здобувачів освіти з ліцею та візуальне покращення центральної частини міста виконавчим комітетом Меджибізької селищної ради було прийнято рішення від 15.06. 2022 р. №6/2022 «Про створення пішохідної зони по вул.Замкова в смт. Меджибіж Хмельницького району Хмельницької області».

Також доводимо до вашого відома, планується відкриття виїзного ринку один раз в тиждень, по вул. Замкова. Будуть встановлені ярмаркові будиночки, які візуально та практично відповідатимуть історичному колориту Меджибожа.

Давайте разом відновлювати традиції рідного краю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь