Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ВІДБУЛАСЬ КООРДИНАЦІЙНА НАРАДА КЕРІВНИКІВ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ

Дата: 21.02.2023 10:00
Кількість переглядів: 113

Фото без описуПід головуванням керівника Летичівської окружної     прокуратури Сергія Сухореброго 16 лютого відбулась           координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на   якій обговорено стан попередження та протидії злочинності на   території, що підпадає під юрисдикцію Летичівської окружної   прокуратури.

           Захід відбувся за участі начальника ХРУП ГУНП в Хмельницькій області Василя Птащука, начальника Хмельницького  РС філії Державної установи «Центр пробації» Ігоря Колішка, голови Летичівського районного суду Анатолія Лазаренка, начальника відділу поліції №3 ХРУП Юрія Найчука, голови Меджибізької об’єднаної територіальної громади Олександра Ткача, голови Летичівської об’єднаної територіальної громади Ігоря Тисячного, а також заступника керівника, начальників Старосинявського та Віньковецького відділів  та прокурорів Летичівської окружної прокуратури.

         Відзначено, що протягом минулого року завдяки вжитим правоохоронними органами заходам вдалось  досягнути позитивних результатів на окремих напрямках діяльності.

         Зокрема, на території Меджибізької територіальної громади спостерігається загалом позитивна тенденція до зниження рівня злочинності, що стосується як загальної кількості зареєстрованих  і облікованих злочинів (на 25,4%), так і злочинів окремих категорій.

         На 18,8 % зменшилась кількість вчинених на території громади тяжких злочинів, на 42, 9 % - нетяжких. Кількість вчинених майнових злочинів, зокрема крадіжок,  зменшилась на 46,7%., на 66, 7% - злочинів проти життя та здоров`я особи.

         Разом з тим, існують певні негативні тенденції в динаміці окремих категорій злочинів, які потребують невідкладного реагування.

         Так, до негативних явищ на території Меджибізької територіальної громади віднесено ріст кількості вчинених шахрайств – в 5 разів.

         На нараді наголошено, що важливою залишається робота з виявлення корупційних кримінальних правопорушень пов’язаних з розкраданням бюджетних коштів під час проведення різного роду будівництв за бюджетні кошти,  реального відшкодування збитків, заподіяних державі, виявлення та розслідування злочинів в сфері екології, в першу чергу пов’язаних з незаконним видобуванням корисних копалин та в сфері лісокористування.

        За результатами проведеної координаційної наради прийнято відповідне рішення з визначенням комплексу заходів, спрямованих на підвищення ефективності запобігання і протидії злочинності на території юрисдикції окружної прокуратури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь