Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Допомога внутрішньо-переміщеним особам, які проживають на території Меджибізької ТГ, із співпрацею UNIСEF та Хмельницькою обласною військовою адміністрацією

Дата: 03.03.2023 10:03
Кількість переглядів: 202

Фото без опису    UNIСEF та Хмельницька обласна військова   адміністрація передали 16 наборів обігрівачів, 11   промислових наборів, 38 комплектів матраців та   ковдр та 53 набори теплого одягу для дітей із   багатодітних сімей, які змушені були тимчасово   переселитися до Меджибізької громади із   окупованих частин областей, де на сьогодні   проходять військові дії.

    Програма UNIСEF фінансується USAID Ukraine       за підтримки Міністерства з питань реінтеграції   тимчасово окупованих територій України.

    Матеріальні цінності призначені для   забезпечення потреб як багатодітних сімей так і   центрів внутрішньо переміщених осіб та   соціальних центрів.

   

Фото без опису        Фото без опису

Всі набори розподілені між населеними пунктами громади, де найбільше проживає багатодітних сімей які щойно переїхали і особливо потребують допомоги: Волосівці, Ярославка, Меджибіж, Ставниця, Голосків, Лисогірка.

Фото без описуЗа попередньо сформованими списками, комплекти  одягу для холодної пори року отримали діти віком від 2 до 14 років, що підходять як дівчаткам, так і хлопчикам. В нагоді сім’ям стануть також матраци, ковдри, обігрівачі та гігієнічні набори.

На сьогодні першочергову допомогу від  UNIСEF отримали багатодітні родини ВПО, в подальшому при тісній співпраці виконавчого комітету Меджибізької селищної ради з Агенцією регіонального розвитку Хмельницької області буде проводитися підтримка внутрішньо-переміщених осіб, та забезпечення матеріальною допомогою усіх верств населення громади, які в наслідок війни покинули рідні домівки.

Фото без опису                                                                                               

 

                                                                                                                        Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь