Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Обмін досвідом

Дата: 16.03.2023 11:14
Кількість переглядів: 126

 

Можливість обміну досвідом між фахівцями територіальних громад безумовно забезпечує підвищення їх обізнаності, підвищення кваліфікації, покращення якості та ефективності роботи.

Саме тому, 15 березня 2023 року, делегація на чолі із т. в. о. директора КУ «Центру надання соціальних послуг» Староостропільської територіальної громади Іриною КАЛИНСЬКОЮ здійснили робочу поїздку до Меджибізького центру надання соціальних послуг для перейняття позитивного досвіду.

Під час зустрічі було обговорені питання щодо ефективного та якісного надання соціальних послуг у громаді задля підтримки сімей, які опинилися в СЖО, проведення профілактичної роботи сім’ями та молоддю, охоплення соціальними послугами усіх вразливих верств населення на території громади. Також, були розглянуті питання щодо типового положення та типового штатного розпису центру надання соціальних послуг, створення банку даних отримувачів соціальних послуг, оформлення необхідних документів тощо.

- Я вірю в те, що обмін досвіду роботи дає можливість навчитись чомусь новому не тільки тим хто приїхав, а тим, хто навчає. Це дає можливість з іншого боку подивитись на власну роботу і внести певні корективи. Безсумнівно, наша громада з радістю зустріне колег аби поділитись власним досвідом роботи тому, що у більшості випадках ми намагаємось йти попереду» — зазначила наприкінці зустрічі директор Меджибізького ЦНСП – Лалі ШТАМАНЕТЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь