Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Засуджено жителя Меджибізької територіальної громади за крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану

Дата: 12.04.2023 08:41
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

За публічного обвинувачення Летичівської окружної прокуратури  Летичівським районним судом визнано винним в крадіжці, вчиненій з проникненням в житло та інше приміщення, в умовах воєнного стану (ч.4 ст.185 КК України) жителя одного із сіл Меджибізької  територіальної громади.

У ході судового розгляду прокурором доведено, що обвинувачений достовірно знаючи, що на території одного із домогосподарств,  розташованого у селі Меджибізької територіальної громади ніхто не проживає, усвідомлюючи, що в країні введено воєнний стан, вирішив вчинити крадіжку майна із вказаного домогосподарства.  

З цією метою у січні поточного року у темну пору доби обвинувачений прийшов до вказаного домогосподарства, перестрибнув паркан та потрапив на його територію, де, підійшовши до одного із вікон житлового будинку, за допомогою металевого уламку, який знайшов на території домогосподарства, відігнув віконну раму та проник до приміщення будинку з якого викрав телевізор, TV тюнер, два мобільних телефони, зарядні пристрої до них, медалі, електричний подовжувач, та з викраденим майном покинув приміщення будинку через вхідні двері, які відчинив із середини.

Після цього, перебуваючи на території вказаного домогосподарства, підійшов до літньої кухні, де шляхом пошкодження навісного замка на вхідних дверях за допомогою металевого уламку, проник всередину приміщення звідки викрав електричний подовжувач.

В подальшому, обвинувачений із викраденим майном покинув місце події.

Разом з тим, проведеними оперативними заходами працівникам поліції вдалось встановити особу злочинця, яким виявився раніше неодноразово судимий місцевий мешканець, який у вчиненому зізнався та видав викрадені речі.

Вироком Летичівського районного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 КК України, та засуджено до покарання у виді 5 років позбавлення волі із встановленням випробувального терміну.

Викрадене майно, вилучене під час досудового розслідування у обвинуваченого, повернуто потерпілому.

 

 

 

Прокурор Летичівської

окружної прокуратури                                                     Олена СУХОРУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь