Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО - РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО

Дата: 21.06.2023 15:54
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

У середу, 21 червня, під головуванням селищного голови Олександра ТКАЧА відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто 9 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Меджибізької територіальної громади, основні з них:

Затверджено звіт про закінчення  2022/2023 навчального року  та підготовку закладів освіти громади до роботи  в новому 2023/2024  навчальному році та план заходів щодо підготовки та відзначення Дня Української Державності.

Прийнято рішення Про затвердження проекту економічно обґрунтованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, для юридичних та фізичних осіб, що надаються КП «Добробут» Меджибізької селищної ради.

Прийнято рішення Про присвоєння адреси громадській будівлі, Про встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування.

З перерахованих та інших усіх питань прийнято рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради, відповідно до чинного законодавства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь