Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Дата: 28.07.2023 13:19
Кількість переглядів: 147

Фото без опису🇺🇦28 липня українці відзначають День Української Державності ( з наступного року – 15 липня ). Невипадково - тоді ж, коли і День Хрещення Київської Руси-України.

🔹Українці є вільним народом, щирим та незагарбницьким. Право бути незалежною нацією зі своєю власною, невигаданою історією ми заслужили і вибороли. У це вкладали душу та віддавали життя захисники України у минулому – від воїнів-русичів та козаків до січових стрільців та вояків УПА.

🔸На жаль, ця боротьба триває. З тими, хто під личиною «єдності» та «братності» з війною прийшли у наші міста та на наші вулиці, підступно увірвалися у наші домівки і перевернули усе з ніг на голову для мільйонів українців.

🔹Але ми незмінно залишаємося незламними та хоробрими. Ми єдині у своїх прагненнях та миролюбності, рішучі у своїх намірах стояти до останнього. Заради України, за яку віддавали та продовжують віддавати життя наші захисники і захисниці, ні в чому невинні цивільні люди, діти.

🔸Кожному з нас потрібно щиро вірити у свою державу, вчити, знати і любити свою багатовікову історію, творити її тут і зараз – задля мирного та незалежного майбутнього.

✅Бережімо єдність зараз, працюймо разом на перемогу, всім своїм єством тут, в тилу, допомігши нашим доблесним Збройним Силам України - це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов'язково виконаємо.

Вітаємо кожного українця з його святом, з Днем української державності!

Слава Україні!💙💛


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь