Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У МЕДЖИБІЗЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧИНАЄ РОБОТУ ДОБРОВІЛЬНА ПОЖЕЖНА ОХОРОНА

Дата: 14.09.2023 08:50
Кількість переглядів: 180

Фото без опису🔸З розвитком і популяризацією в Україні добровільного пожежного руху, все більше громад беруться за створення пожежних дружин на своїх територіях.

✅Сьогодні ми зробили ще один крок в напрямку реалізації заходів з децентралізації, протипожежного захисту сільської місцевості та створення сучасної ефективної системи запобігання надзвичайним ситуаціям та пожежам, спрямованої на забезпечення безпеки наших односельчан.

📌13 вересня офіційно розпочинає роботу підрозділ Добровільної пожежної охорони Меджибізької селищної ради.

🔹На урочисте відкриття ДПО завітав перший заступник начальника Хмельницької військової адміністрації Сергій ТЮРІН, перший заступник начальника Хмельницької районної військової адміністрації Віктор ПАЛАМАРЧУК, заступник начальника ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Дмитро СТЕЦЮК.

✅Це – перша добровільна пожежна охорона при органі місцевого самоврядування на Хмельниччині. Люди у ній нестимуть службу на громадських засадах. Важливо, що в добровільній пожежній команді зареєстровані місцеві жителі, адже вони знають територію і зможуть ефективно та швидко надавати допомогу в надзвичайних ситуаціях.

Фото без опису    Фото без опису

🔴П'ять добровольців пройшли вишкіл у бойових умовах — на місцях влучання російських ракет в об’єкти на території Хмельницької області. Вони допомагали рятувальникам ліквідовувати наслідки ворожих ударів. Згодом двоє з них працювали на Херсонщині після підриву росіянами Каховської ГЕС.

🆘Часом, аби пожежно-рятувальному підрозділу дістатися до відваленого населеного пункту за понад десяток кілометрів, затрачається безцінний час, відлік якого у разі біди йде не на хвилини, а на секунди. Саме тому, коли трапляється лихо, місцеві добровольці готові швидко зреагувати на ситуацію й до прибуття основних сил розпочати дії щодо локалізації надзвичайної події, а в деяких випадках – самостійно її ліквідувати.

Фото без опису  Фото без опису

🔸Відкриття місцевої пожежної команди дасть можливість місцевим рятувальникам оперативно реагувати на надзвичайні події і звісно, надавати допомогу всім тим, хто її потребує.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь