Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

Дата: 01.10.2023 15:50
Кількість переглядів: 119

Фото без описуСвіт змінюється. У минуле відходять старі дати і звички, ми повертаємося до наших витоків та створюємо нові традиції.

✅1 жовтня ми відзначаємо День захисників і захисниць України. Це день тих, хто бореться, за що бориться та день того, яку перемогу ми здобудемо.

Дорогі захисники і захисниці України,

ветерани! Шановні земляки!

🔹Ви стали на захист Батьківщини. Ви перші показали світу, що таке воля та мужність. Ви перші, хто стримали темряву та захистили весь світ! Ви – перші, кому ми завдячуємо кожним новим днем!

🔸Обличчя українського захисника – це обличчя брата, батька, сина чи доньки, сусіда, колеги, кума чи товариша. Це до болі знайоме та рідне обличчя, яке сьогодні є символом віри у Перемогу та надії на світле майбутнє. Наші янголи-охоронці, ви тримаєте наш світ на своїх плечах.

🔹Ми віримо у вас так міцно, як в Бога. Всю нашу вдячність неможливо вимовити земними словами. Вдячність за ранок і за вечір, за радість жити під українським небом, дихати вільно та пишатися своєю нацією.

⚫️Боляче, що сьогодні за все ми маємо платити життям та здоров’ям найкращих синів і доньок нашого народу. Вічна пам’ять всім, чиї прізвища назавжди викарбовано на сторінках української історії, шануємо їхній подвиг та доземно вклоняємося…

🔸Дякуємо кожному, хто став на захист України! Усім учасникам народного спротиву. Медикам, рятувальникам, волонтерам. Адже навіть у найтемніші часи ми знаємо: майбутнє в наших силах. В наших Збройних Силах!

Дякуємо, що захищаєте!

Слава Україні!

Героям Слава!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь