Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Вітання з Днем Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2023 09:00
Кількість переглядів: 71

 Фото без описуЩорічно, 21 листопада, на теренах України відзначається   День Гідності та Свободи. Ця знакова подія з трагічним скорботним забарвленням символізує боротьбу українського народу за гідне життя у процвітаючій, вільній, демократичній, соціальній, правовій державі. День Гідності та Свободи став зразком утвердження ідеалів свободи й демократії в Україні.

   Рівно дев’ять років минуло з того часу, коли розгорнулися криваві події на Майдані в Києві. Найсміливіші представники нації упевнено й на весь світ продемонстрували своє прагнення вивести Україну на шлях соціально-економічного, культурного та суспільного розвитку, наслідуючи головні суспільні цінності. Ті події сколихнули весь світ і розбудили повстанський козацький дух українського народу.  Уся світова спільнота була вражена патріотизмом українців.

    Події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні. Ми вшановуємо подвиг громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, тих, хто віддав своє життя у боротьбі за правду, свободу, незалежність своєї держави — за нашу єдину Україну .

    Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають нашу територіальну цілісність. Низький уклін волонтерам, всім тим, хто наближує Перемогу у тилу.

    Від щирого серця бажаю усім нам Перемоги та миру, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ.

Вистояли на Майдані - переможемо й російських окупантів!

 

З повагою, селищний голова Олександр ТКАЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь