Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

СОБОРНІСТЬ У СЕРЦІ КОЖНОГО УКРАЇНЦЯ

Дата: 22.01.2024 11:55
Кількість переглядів: 96

Фото без опису📌Сьогодні, 22 січня наша держава відзначає День Соборності України! В цей день, 106 років тому, Українська Народна Республіка проголосила незалежність, а вже через рік, того ж дня, було проголошено Акт злуки УНР І ЗУНР.   22 січня 1919 року стало днем історичного об’єднання українських земель в одній державі, що увінчало соборницькі прагнення українців, розділених кордонами тогочасних імперій.  
📜Ця дата навіки увійшла в історію нашого народу, як велике національне свято – день єднання нації, єднання сердець і соборності душ!

🔸Тема єдності нашого народу знову і донині залишається актуальною. Мільйони українців – воїнів, волонтерів, пересічних громадян - піднялися на захист територіальної цілісності нашої країни.

✅У День Соборності України вшанували памʼять Захисників та Захисниць України, які віддали найдорожче за нашу свободу, а також відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму та колективом Меджибізької школи мистецтв проведено захід, присвячений нашій незламності. Для нас соборність означає, що Україна має свою єдину національну державу, яку створює сам народ як вільну, суверенну, демократичну, правову й соціальну.

       Фото без опису       Фото без опису       

🔹 «Зараз ідея соборності є чимось життєво необхідним для українського народу, оскільки соборність - це означає дбати про те, що об’єднує. Навіть більше, це означає ставити за найвищу цінністьусе те, що може нас об’єднувати, надихати і робити сильнішими, бо разом нас не подолати. Під час війни ми добре засвоїли найцінніший урок, що в єдності – сила, в розділенні – поразка, тому весь український народ ще міцніше об’єднався у боротьбі за нашу суверенність. Бажаю кожному, незламності духу, любові до рідного краю, людської гідності та Перемоги нашій країні»,- зазначає селищний голова Олександр ТКАЧ.

Фото без опису     Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису

💙💛Пишаймося, що ми - Українці!
🇺🇦Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь