Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

КЕРІВНИКОМ ЛЕТИЧІВСЬКОЇ ОКРУЖНОЇ ПРОКУРАТУРИ ПРОВЕДЕНО КООРДИНАЦІЙНУ НАРАДУ КЕРІВНИКІВ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ ЩОДО СТАНУ ЗАПОБІГАННЯ ТА БОРОТЬБИ ІЗ ЗЛОЧИННІСТЮ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 31.01.2024 13:24
Кількість переглядів: 175

Фото без описуПід головуванням керівника Летичівської окружної прокуратури Сергія Сухореброго 30 січня 2024 року проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів щодо стану запобігання та боротьби із злочинністю в умовах воєнного стану, вжиття скоординованих дій, спрямованих на протидію кримінальним правопорушенням, вчинених в умовах воєнного стану та на пріоритетних напрямках.

Участь у заході взяли заступник керівника Хмельницької обласної прокуратури Ігор П’ятковський, начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук,  начальник ХРУП ГУНП в Хмельницькій області Василь Птащук, начальник 5-го відділу Хмельницького РТЦК та СП Олег Гулько, т.в.о. начальника 3-го відділу Хмельницького РТЦК та СП Олексій Панич, Летичівський та Меджибізький селищні голови Ігор Тисячний та Олександр Ткач, Деражнянський міський голова Андрій Ковпак, керівники правоохоронних органів.

Нарадою відмічено, що упродовж  2023 року кількість облікованих кримінальних правопорушень збільшилась у п’яти із семи територіальних громад, що підпадають під юрисдикцію Летичівської окружної прокуратури. Ріст облікованих правопорушень в середньому по Летичівській окружні прокуратурі є нижчим, аніж по Хмельницькому району і Хмельницькій області вцілому: 40,8 % проти 58,8%.

Проте, вищим середньообласного відсотка є ріст рівня правопорушень по території, що обслуговує Віньковецький відділ ЛОП та відповідне відділення поліції, а саме: у Віньковецькій громаді  - 97,6% та Зіньківській громаді – 77,8 %. 

Окрім цього, обговорено стан прийняття рішень по матеріалах, що надійшли з ТЦК та СП щодо ухилення осіб від мобілізації, а також дотримання прав громадян.

Фото без опису Фото без опису 

За результатами обговорення учасниками наради питань порядку денного прийнято рішення, яким передбачено конкретні узгодженні заходи, виконання яких спрямовано на забезпечення законності і правопорядку на піднаглядній окружній прокуратурі території.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь