Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ШРУБКІВСЬКІ ВОЛОНТЕРКИ

Дата: 16.04.2024 16:15
Кількість переглядів: 30

Фото без описуТретій рік війни... Українці згуртовані як ніколи. Кожен намагається підтримувати армію і допомагати нашим захисникам. Важливою складовою перемоги є допомога та підтримка в тилу. Своїми руками це роблять і жителі нашого села Шрубків.

Фото без описуФото без опису

📌Самоорганізувалися переважно жінки, щодня вони плетуть маскувальні сітки, які захищатимуть наших захисників від ворога. Робота наших жінок-трудівниць не зупиняється ні на день.

Фото без описуФото без опису

Роботу розподілили між собою так, щоб її швидше і вправніше виконувати. Одні нарізають тканину, інші в’яжуть їх на сітку, хтось збирає кошти для закупівлі основи маскувальної сітки, кожен в команді має свій обов’язок і звичайно - підтримка один одного. В холодну пору року долучилися до виготовлення окопних свічок. Крім того з кожною відправкою дівчата готують багато смакоти для наших хлопців. Волонтерський штаб облаштували на базі будинку культури.

✅На рахунку трудівниць майже 300 м² маскувальних сіток і більше 200 окопних свічок, які уже виконують свою функцію в зоні активних бойових дій.

🔹«На війні, будь-яка допомога потрібна, тому робимо те, що в наших силах, - розповідають волонтерки. - Організували людей і плетемо маскувальні сітки, знаємо, що вони дуже потрібні нашим військовим, адже на передовій наші герої докладають максимум зусиль, щоб давати відсіч окупантам. Втоми немає, хоча працюємо майже щодня. Наша згуртованість, взаємопідтримка, привітність дають сили та віру у перемогу!»

🔸Меджибізька селищна рада та вся громада щиро дякує всім небайдужим жителям та активісткам-волонтеркам села Шрубків за особистий вагомий вклад у перемогу!!

Фото без описуФото без опису

💙💛Сплетена з вірою та турботою, під молитву, маскувальна сітка обов’язково захистить життя наших оборонців. Нехай береже вас Всевишній, воїни-захисники! Віримо у Збройні Сили України!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь