Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ЗІ СВІТЛИМ СВЯТОМ ВЕЛИКОДНЯ!

Дата: 05.05.2024 06:00
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Шановні друзі, колеги, громадо!

     Щиро вітаю вас з великим та світлим святом Христового Воскресіння! 


     Для кожного українця Великдень є важливою частинкою його життя. Адже це привід зібратися всім в колі близьких та рідних,   наповнити оселі сміхом, обіймами та щастям.
      Але вже третій рік Великдень для всієї України є особливим.  Війна принесла у наші домівки смуток, горе, сльози і розпач. І єдине, що залишилося у нас, - це віра. Непохитна віра в Бога, в наших захисників і в нашу Перемогу!

      Пам’ятайте, що заради порятунку людей Господь також пройшов через страждання. Через шлях на Голгофу він досяг Воскресіння. І це була перемога над смертю та злом.
    Христос своїм воскресінням довів, що найважчі біди, найбільші труднощі, які випадають на долю людей, можуть і будуть подолані та переможені.

    Згадаймо сьогодні усіх, кого забрала ця страшна війна: наших Героїв...
    Не забуваймо і про тих, які потребують зараз нашої особливої уваги: родини загиблих, діти-сироти, вимушені переселенці, одинокі старенькі. Допоможіть їм. Завітайте до них. Бо сьогодні ми, як ніколи,  всі маємо бути як одна велика родина. Адже головне – це наша єдність та взаємна підтримка.
   Зі щирою надією несемо до Господа свої молитви: щоб дарував якнайперше перемогу Україні, здоров’я і світлу долю усім українцям, швидше повернув до рідних домівок наших воїнів, у стрімкій життєвій круговерті оберігав нас від спокус та розчарувань. Ми просимо миру, Божої благодаті для кожної української родини.

Друзі, війна обов’язково закінчиться. Бо ми дуже прагнемо миру і віримо в перемогу життя.  На нашому боці Бог та справедливість!
Нехай же чудо Воскресіння Христового зміцнює усіх нас на життєвому шляху, спонукає до милосердя та добрих вчинків, додає сил, аби гідно пройти усі випробування. 

 Бажаю всім Божого благословення, здоров’я і добробуту ! Нехай непереможний дух всепрощення, надії і любові супроводжує кожного з вас, а світле свято Христового Воскресіння надасть всім силу перебороти ці труднощі!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!

ВОСКРЕСНЕ УКРАЇНА                                                                            

З глибокою шаною та повагою

 селищний голова Олександр ТКАЧ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь