Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

НАВІКИ В СТРОЮ…

Дата: 26.06.2024 08:18
Кількість переглядів: 93

Фото без описуФото без опису

⚫️25 червня 2024 року, вічний спочинок у рідній землі знайшов український Воїн, який боронив її від лютого ворога і віддав у цій боротьбі найдорожче – власне життя: солдат ЛЕВКОВ Юрій Якович.

📌Народився Юрій 25 листопада 1980 року місті Хмельницький. Навчався в Хмельницькій середній школі, потім вступив до Хмельницького університету на факультет права і бізнес.

Працював в Хмельницькій автодорожній службі. З 2020 року проживав в селі Ярославка. Працював на цегельному заводі села Ярославка.

23 березня 2023 року був призваний до лав ЗСУ.

▪️З 27 жовтня 2023 року вважався таким, що зник безвісти внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункта Андріївка Бахмутського району Донецької області.

У пам’яті своїх бойових побратимів він назавжди залишиться сміливим воїном, який був готовий успішно виконувати поставлені завдання в найнебезпечніших точках бойового зіткнення. Для рідних і близьких - доброю, щирою людиною, яка любила життя. У Воїна залишились мама та брат.

Меджибізька громада зустрічала Героя «живим коридором», встеляючи квітами останню земну дорогу оборонця. Місцем вічного спочинку стало кладовище в с. Ярославка.

Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. На його честь небо гучно пронизав трикратний стрілецький салют. Тепер Воїн – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.

🕯️Вічна пам’ять полеглому Герою!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь