Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Дата: 15.07.2024 09:49
Кількість переглядів: 63

Возможно, это изображение текст

📌Держава, у якій почалась історія християнства Східної Європи, коли 1036 років тому її охрестив Великий Київський Князь Володимир. Держава, у якій почалась історія незламності, якою захоплюється цілий світ. Це наша держава. Наша країна. Це наша Україна. Саме вона є спадкоємицею Козацької Держави, Батьківщиною Байди Вишневецького, Сагайдачного, Богдана Хмельницького, Івана Мазепи, Пилипа Орлика. Саме вона має славетні військові традиції. Вона – Батьківщина знаних воїнів, незламних борців за власну свободу й державність. На Русі, на Січі, на бойовищах Першої та Другої світової війни. У Холодному Яру, в карпатських лісах, під Крутами. І вже 873 дні поспіль наші захисники і захисниці відстоюють її зі зброєю в руках. Можна сказати, що для нас День Державності – це кожен день.

🔹Наша держава була, є і буде, тому що вона має неймовірних синів і доньок, які стали на її захист. На їхніх бойових знаменах і хоругвах майорять імена Святослава Хороброго, Короля Данила, гетьманів Сагайдачного, Хмельницького, Виговського, Апостола, генералів Гандзюка й Алмазова. Вони носять почесні найменування – «Лицарів Зимового Походу», «Січових Стрільців», «Чорних Запорожців», холодноярівців. Вони та ще мільйони інших наших воїнів боронять Україну під іменами своїх предків. З відповідальністю перед ними. Всіх поколінь борців за самостійну Україну.

🔸 Боротьба за нашу державність триває. В цій боротьбі ми незмінно залишаємося незламними та хоробрими. Ми єдині у своїх прагненнях та миролюбності, рішучі у своїх намірах. Заради України, за яку віддавали та продовжують віддавати життя наші захисники і захисниці, ні в чому невинні цивільні люди, діти!

🔹Кожному з нас потрібно щиро вірити у свою державу, вчити, знати і любити свою багатовікову історію, творити її тут і зараз – задля мирного та незалежного майбутнього.

Перемоги і миру нашій Державі!🇺🇦

З Днем Хрещення Київської Русі – України!

З Днем Української Державності!

Слава Україні! Слава українським Захисникам!

З повагою селищний голова

Олександр ТКАЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь