Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ПЕРША ПАТРОНАТНА СІМʼЯ В МЕДЖИБІЗЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 17.07.2024 08:49
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

✅12 липня 2024 року підписаний договір з першою патронатною сім’єю. Протягом двох місяців, у громаді працювала міждисциплінарна команда, яка об'єднала зусилля соціальної служби для створення першої патронатної сім'ї в Меджибізькій громаді. Комісію очолили представники Меджибізької служби у справах дітей.

У роботі команди прийняли участь потенційні патронатні вихователі, які готові взяти на себе піклування та опіку над дітьми, які цього потребують.

🔸Після підписання договору сім'я отримала офіційний статус патронатної сім'ї - це буде перша патронатна сім'я, створена на території нашої громади.

 

📌Сім'я патронатного вихователя – це сім'я, де зі згоди всіх її членів, особа, яка пройшла спеціальну підготовку виконує обов'язки патронатного вихователя на професійній основі.

🔹На території нашої громади постійно проводилася інформаційна – роз’яснювальна кампанію, яка зацікавила жителів громади, які бажають створити патронатну сім'ю. Майбутні патронатні вихователі пройшли відповідні курси, і ми їм вдячні за їхню сміливість та бажання допомагати дітям.

Фото без опису🔸У патронатній родині буде здійснюватися тимчасовий догляд та виховання дітей, поки їхні біологічні батьки або інші законні представники не подолають складні життєві обставини. Дитина може перебувати в такій сім'ї до півроку.

🔹Створення патронатних сімей є важливим кроком на шляху до забезпечення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, сімейним оточенням та підтримкою.

Це також свідчить про самовідданість та співчуття мешканців громади, які готові відкрити свої домівки та серця для дітей, які потребують допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь