Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ВІН ПОЛИНУВ ДО ЛАВ НЕБЕСНОГО ВІЙСЬКА…

Дата: 03.08.2024 22:38
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Знову сьогодні, 03 серпня, нашу громаду об’єднало горе болючої втрати… Війна не питає скільки тобі років, які маєш статки чи маєш сім’ю, вона забирає найкращих… Лави Небесного Війська поповнив ще один Новітній Український Герой – 46-річний Геннадій ВОЛКОТРУБ, гранатометник 2 стрілецького відділення стрілецького батальйону. Він загинув виконуючи бойове завдання поблизу н.п. Білогір’я, Пологівського району, Запорізької області, отримавши поранення не сумісне з життям, внаслідок скидання боєприпасів з дрону.

🔸Народився Геннадій народився 16 квітня 1978 року в с. Миколаївка Казанковського району Миколаївської області. З 1984 по 1993 рік навчався в Станицькій неповній середній школі, з 1993 по 1995 рік – в Меджибізькій середній школі.Після закінчення школи Геннадій навчався у Голосківському професійному училищі на тракторист на тракториста-електрика. Після закінчення навчального закладу проходив строкову службу. З 2006 працював на заводі «Криворіжсталь» майстром. З 2007 року одружився і проживав в с. Ставниця і працював на ТОВ «Ольгерд» в селі Головчинці. Далі працював у місцевого фермера села Ставниця.

🔹Перебував в шлюбі в якому нородилося 2 дітей Олександр та Денис. Мав двох онуків.15 квітня 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ. Він вірою і правдою боровся з окупантом за нашу Україну, за її незалежність, за життя та майбутнє кожного українця, проте не вдалось своє… Тепер Новітній Герой Геннадій ВОЛКОТРУБ захищатиме нас з небес…

⚫️Сьогодні провести Героя в останню путь зійшлася Меджибізька громада…І знову … Пекельно щеміло в грудях… Люди не стримували сліз…. Словами не можливо загоїти у серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини - велике випробування. У ці гіркі хвилини щиро поділяємо біль батьків, сестри, брата та дітей.Доземний уклін батькам та родині Героя Геннадія ВОЛКОТРУБА! Дякуємо за Сина, за його виховання, за його подвиг.

🕯️Вічна світла пам'ять Герою…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь