Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Досягнення та недоліки: сайт Меджибізької громади отримав оцінку від медіа експерта

Дата: 31.05.2018 11:37
Кількість переглядів: 1464

30 травня 2018 р. у Хмельницькому відокремленому підрозділі Центру розвитку місцевого самоврядування відбувся тренінг "Якісне висвітлення кращих практик місцевого самоврядування". Представником Меджибізької громади на тренінгу став Сергій Щур.

Фото без опису

Фото без опису

Під час тренінгу учасники, спільно з радником з питань комунікації Хмельницького центру розвитку місцевого самоврядування Аллою Собко, розглянули особливості висвітлення реформи, створення та розвитку громад. Відповідальні за ведення сайтів громад поділилися досвідом шляхів отримання інформації та висловили свої побажання щодо співпраці із центром.

Фото без опису

Фото без опису

"Дуже часто сайти громад "грішать" надмірним офіціозом, який насправді не цікавий і не корисний для жителів громади. Так звані паркетні заходи - наради, покладання квітів, офіційне перерізання стрічок - усе це не має нічого спільного зі спавжнім життям громади. Адже людей цікавить, чи зремонтують і коли дорогу біля них, чи буде вода і освітлення, як і куди, врешті решт, розвиватиметься громада і чи є баенн у керівництва, куди рухатися і так далі. Сайти громад мають саме про це повідомляти", - зазначила Алла Собко, радник з питань комунікації Хмельницького центру розвитку місцевого самоврядування створеного за підтримки програми U-LEAD з Європою. Вона також проаналізувала заповнюваність сайту Меджибізької громади. Вказала на відсутність історичної довідки створення громади, зауважила офіційність окремих текстів на сторінці сайту і підсумувала, що загалом сайт досить на хорошому рівні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь