Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 10.11.2020 12:05
Кількість переглядів: 800

Цьогоріч гучного святкування не було у зв’язку із карантинними вимогами. Тому, захід відбувався із дотриманням усіх вимог.

2020 рік для працівників культури був важкий, і водночас відкрив нові можливості. Фактично культура перестала збирати зали глядачів, і вийшла в онлайн. Колективи в цьому році відзнімали відео привітань та виступів та публікували їх в соціальних мережах. Завдяки цьому, змогу бачити рідні колективи отримали люди, які живуть далеко від дому: в різних куточках України та за кордоном. Таким чином, збільшилося охоплення глядачів, і водночас шанувальників творчості наших колективів.

Фото без опису

Найбільшими онлайн-заходами в цьому році у Меджибізькій громаді стали: День Меджибожа, Фестиваль “Об’єднала любов нас до пісні”, День Незалежності України, День вишиванки та інші. Відео наших колективів переглянули тисячі користувачів соціальних мереж.

Фото без опису     Фото без опису

За таку роботу заступник селищного голови Олександр Ткач, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Катерина Глядченко урочисто привітали працівників закладів культури, а декого нагородили грамотами Меджибізької селищної ради за вагомий вклад у розвиток культури, клубної справи, народного декоративно-прикладного мистецтва, а саме:

 

Самолюк Любов Анатоліївну - завідуючу Митковецького сільського клубу

Слободянюк Світлану Андріївну - директора Голосківського сільського будинку культури

Ніколайчук Юлію Сергіївну - завідуючу Требуховецького сільського клубу

Дідик Раїсу Іванівну - бібліотекаря Лисогірської сільської бібліотеки

Фото без опису     Фото без опису

Також свої грамоти отримають Мудрик Іван Євгенійович - народний майстер декоративно-прикладного мистецтва та Князюк Катерина Володимирівна - народна майстриня-вишивальниця.

 

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва від Летичівської РДА грамоти отримали Демянишина Антоніна Миколаївна - завідуюча Русанівським сільським клубом та Кисла Валентина Іванівна - директор Шрубківського сільського будинку культури.

Фото без опису     Фото без опису

За розвиток фестивального руху, Шуляк Лариса Юріївна - завідуюча Головчинецьким сільським клубом отримала грамоту від Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва.

Фото без опису

 

Також грамоти Меджибізької селищної ради отримали Щенсневич Валентин Сигізмундович - заступник директора ДІКЗ "Межибіж" з адміністративно-господарської роботи та Заєць Інна Анітоліївна - викладач образотворчого мистецтва Меджибізької дитячої школи мистецтв (школи естетичного виховання).

Фото без опису

Дорогі працівники культури! Нехай нестримним, осіннім вітром увірветься у Ваші оселі любов та злагода, мир та благополуччя, подарує листопад емоцій та незабутніх вражень, творчий неспокій та визнання шанувальників!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь