Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Підбито підсумки проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Дата: 08.12.2020 16:04
Кількість переглядів: 581

8 грудня 2020 р. відбулось засідання координаційної ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьм - «Підсумки проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Летичівському районі».

Фото без опису

У нараді взяли участь представники різних установ Меджибізької та Летичівської громад. Учасники засідання розповідали про проведені заходи у своїх установах, ділились своїм досвідом роботи з даного напрямку.

Фото без опису

Варто додати, що працівники Меджибізького територіального центру соціального обслуговування активно долучилися до проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства".

Під гаслом "Stop насильству" пройшли бесіди з учнями 5-6 класів загальноосвітніх шкіл Меджибізької громади. Бесіди були приурочені Всесвітній щорічній акції - «16 днів проти насильства».

Фото без опису

Під час бесід завідувач відділенням ЦСССДМ Меджибізького терцентру А.Лисак розповідала учням про види насильства, що таке булінг та кібер- булінг, торгівля людьми тощо.

Учні жваво обговорювали різні життєві ситуації та отримали поради як себе поводити та до кого звернутись по допомогу. На завершення заходу кожен учень отримав інформаційні буклети.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь