Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПОМИНАННЯ ЖЕРТВ ТЕРОРИЗМУ

Дата: 21.08.2022 09:27
Кількість переглядів: 675

Фото без опису   21 серпня - Міжнародний день пам'яті та поминання жертв тероризму. Дату 2017 року затвердила Генеральна Асамблея ООН. Цього дня згадують всіх людей, які загинули чи постраждали від тероризму. Терористичні акти не можна виправдовувати, адже вони є тяжкими злочинами. Від 24 лютого 2022 року російські окупанти не раз здійснювали терористичні атаки на українські міста та села, вбивали невинних людей, катували дітей. Повернутися до нормального життя жертви терористів можуть лише після довготривалої психологічної підтримки та реабілітації.

   Статистика жертв терористичних актів зростає з року в рік. Змінюються виконавці, назви злочинних угруповань, але мета цього суспільно небезпечного діяння залишається незмінною. Порушення громадської безпеки, залякування населення, вчинення  дій, які створюють небезпеку для життя та здоров’я людини, вплив на прийняття рішень або вчинення дій органами державної влади, привернення уваги громадськості до певних політичних або релігійних поглядів – це невичерпний перелік цілей терориста.

   Цей день покликаний  вшанувати пам’ять усіх тих, хто загинув у результаті терактів як у Європі, так і в усьому світі, а також  підтримати тих, хто втратив своїх близьких, рідних, знайомих, хто живе в суспільстві з важкими психічними і фізичними травмами – наслідками трагічних подій. Жертви терактів не завжди можуть впоратися з наслідками тероризму та налагодити своє подальше життя. Підтримка жертв тероризму і захист їх прав – головний обов’язок держав.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь