Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

За реагування Летичівської окружної прокуратури столичне підприємство сплатить до бюджету Меджибізької селищної ради надмірно отримані кошти за електроенергію.

Дата: 14.05.2024 17:38
Кількість переглядів: 125

Фото без описуГосподарським судом міста Києва задоволено позов Летичівської окружної прокуратури в інтересах Меджибізької селищної ради про визнання недійсними додаткових угод до договору про постачання електроенергії споживачу та стягнення коштів понад 128 000  грн. за товар, який не отримано, відповідно до договору.

Окружною прокуратурою встановлено, що у 2021 році між енергопостачальником та Меджибізькою селищною радою укладено додаткові угоди до договору, якими підвищено ціни на електричну енергію. Разом з тим, встановлено, що при укладенні вказаних додаткових угод на обгрунтування підвищення ціни на електроенергію постачальником подано документи, які не підтверджують ріст цін на вказаний товар на  ринку.

Слід зазначити, що за вказаним договором товариством здійснювалось постачання електроенергії, в тому числі і на потреби навчальних закладів громади.

            У зв`язку із цим,  окружною прокуратурою подано позов про визнання недійсними додаткових угод до договору та стягнення із столичного підприємства  зайво сплачені бюджетні кошти.

            За рішенням суду, яким визнано обгрунтованими позовні вимоги прокурора,  товариство сплатить до бюджету Меджибізької селищної територіальної громади 128 992, 80 грн. безпідставно отриманих коштів.

 

 

 

Прокурор Летичівської

окружної прокуратури                                                                        Олена СУХОРУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь