Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Оголошення

11 Серпня, 2020 р., 09:20
Виконавчий комітет меджибізької селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади в виконавчому комітеті Меджибізької селищної ради:
25 Червня, 2020 р., 13:41
 Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області повідомляє про зміну внутрішнього розпорядку дня.
12 Червня, 2020 р., 15:08
ТОВ «ЮНЕКС КОНСАЛТІНГ» (м. Київ), повідомляє про початок проведення державної інвентаризації земель в адміністративних межах Волосовецької, Голосківської, Ярославської, Митковецької, Шрубківської, Требуховецької, Голосківської сільських рад Меджибізької об’єднаної територіальної громади Летичівського району у Хмельницької області (Договір про надання послуг №92 від 01.06.2020 р., укладений з Головним управлінням Держгеокадастру у Хмельницькій області). ТОВ «ЮНЕКС КОНСАЛТІНГ» буде здійснювати погодження меж земельних ділянок суміжних землевласників (землекористувачів) відповідно до графіку, наведеного нижче. Просимо всіх землевласників (землекористувачів) з’явитися для погодження меж земельних ділянок за адресами розташування відповідних сільських рад. 
11 Червня, 2020 р., 12:39
За ініціативи дружини Президента України О.Зеленської проходить проект щодо актуальних питань безбар’єрності. Партнерами проекту виступили міністерство соціальної політики та міністерство цифрової трансформації.  Мета проекту – зрозуміти з якими саме бар’єрами зтикаються українці для цього на сайті bf.gov.ua проходить всеукраїнське онлайн опитування, яке триватиме 2 місяці
03 Червня, 2020 р., 14:45
Цього року День Меджибожа має відбутися 14 червня. Так як наразі неможливо провести повноцінний концерт, до якого звикли жителі нашого стародавнього містечка, то в рамках святкування ми вирішили оголосити конкурс фотографій.
02 Червня, 2020 р., 16:48
З метою підтримки місцевих товаровиробників, підвищення їх конкурентоспроможності та збільшення впізнаваності місцевих торгових марок у місті Хмельницький діє проект «Купуй Хмельницьке!».   Проект показав позитивні результати у збільшенні обсягів реалізації продукції місцевих товаровиробників та підвищення соціального іміджу закладів торгівлі, як його учасників.   Облдержадміністрацією спільно з Хмельницькою міською радою планується ребрендинг проекту, розповсюдження його дії на мережу торговельних закладів по усій території області та залучення ширшого кола місцевих товаровиробників.   Участь у проекті можуть взяти заклади торгівлі, які реалізовують продукцію товаровиробників області, та готові забезпечити їх маркування особливими брендованими цінниками та воблерами, що будуть надаватись організаторами проекту безкоштовно.   У зв’язку з цим, просимо розповсюдити інформацію про проект, та надати перелік закладів торгівлі та місцевих товаровиробників, готових долучитися до проекту згідно з формою, наведеною у додатку. Участь у проекті є безкоштовною для усіх суб’єктів.   Інформацію просимо надати до відділу економічного розвитку та інвестицій на електронну адресу mejibij.sr@ukr.net до 3:00год.  4 червня 2020 року.   Купуючи продукцію обласних виробників, ми допомагаємо нашому бізнесу зберігати робочі місця та сплачувати податки у місцеві бюджети.  
12 Травня, 2020 р., 13:54
Одним з гострих та дискусійних питань реформування освіти є шляхи забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітей з сільської місцевості, зокрема запропонована Міністерством освіти і науки України система створення опорних шкіл та їхніх філій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь