Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Оголошення

18 Вересня, 2017 р., 09:32
Відповідно до ч.1 ст.2 Закону України “Про колективні договори і угоди” колективний договір укладається на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форм власності й господарювання, які використовують найману працю і мають право юридичної особи.
08 Вересня, 2017 р., 21:48
На початку вересня  минає два роки як  було оголошено про початок виборчого процесу місцевих виборів у нашому районі. 25 жовтня 2015 року відбулися чергові вибори депутатів до Летичівської районної, Хмельницької обласної   рад та перші вибори депутатів  Летичівської та Меджибізької селищних  рад об’єднаних територіальних громад та відповідних селищних  голів.                                                                                                                         
02 Вересня, 2017 р., 18:35
Летичівське бюро правової допомоги інформує:
19 Серпня, 2017 р., 10:35
Запрошуємо усіх на траурний мітинг по перепохованню останків загиблих воїнів Великої Вітчизняної війни у 1943 році при визволенні села, який відбудеться у приміщенні Ярославської церкви Приподобної Матері Параскеви, та захоронення біля пам'ятника Невідомого солдата.
14 Серпня, 2017 р., 11:02
 Меджибізька селишна рада повідомляє про виявлення на території Меджибізької селищної обєднаної територіальної громади та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме нежитлове приміщення конюшні, за адресою: вул. І.Франка, 3/1, с.Ставниця, Летичівський район, Хмельницька область.
09 Серпня, 2017 р., 16:33
ПРАВОВІ АСПЕКТИ ПРИЗОВУ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ ТА РЕЗЕРВІСТІВ НА НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ. ІСНУЮЧІ СОЦІАЛЬНІ ГАРАНТІЇ ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДАЛЬШОГО УДОСКОНАЛЕННЯ.
20 Липня, 2017 р., 16:40
З нагоди святкування 26-ї річниці незалежності України та з метою відзначення кращих колективів та людей району Летичівська районна державна адміністрація та районна рада, здійснюватимуть оновлення районної Дошки Пошани та відзначатимуть кращих працівників та колективів району спільними Грамотами райдержадміністрації та районної ради.
12 Липня, 2017 р., 15:55
    Шановні мешканці села ТРЕБУХІВЦІ!   Повідомляємо, що 2 серпня 2017 року о 11 годині 00 хвилин будуть проведені громадські слухання відповідно до частини третьої статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» з питання розгляду генерального плану с. Требухівці Меджибізької сільської ради Летичівського району Хмельницької області на підставі рішення Меджибізької селищної ради № 22-5/2016 -  від 25 лютого 2016 року.   Генеральний план с. Требухівці розроблений з метою: обґрунтування довгострокової стратегії планування і забудови території с. Требухівці; визначення принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території; підготовка пропозиції щодо удосконалення системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини.   Замовник генерального плану – Меджибізька селищна рада, виконавець – ТОВ «КРОК ЦЕНТР».   Місце проведення громадських слухань – приміщення Будинку культури с. Требухівці Пропозиції  громадськості  подаються в письмовій  формі (згідно п. 7 Постанови КМУ від 25.05.2011 р. №555 «Про  затвердження  Порядку проведення  громадських  слухань щодо  врахування  громадських інтересів під час розроблення  проектів  містобудівної  документації  на  місцевому рівні») до Меджибізької селищної ради.                   Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими, з  посиланням  на  положення  відповідних законодавчих та  інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Запрошуємо всіх небайдужих громадян прийняти безпосередню участь в розгляді генерального плану с. Требухівці.        

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь