Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Оголошення

27 Грудня, 2018 р., 16:36
Комунальна установа «Меджибізький територіальний центр соціального обслуговування» оголошує щорічну благодійну акцію – «Поділись Різдвяним святом!» для підтримки одиноких людей похилого віку, яких в нас на обліку нараховується 135 осіб. Свято потрібно усім, а ці старенькі найбільше потерпають від нестачі уваги та любові. Звертаємось до Вас з проханням підтримати нашу акцію та надати благодійну грошову допомогу для закупівлі різдвяних подарунків (крупи, сахар, олія, цукерки тощо), або самим придбати подарунки для самотніх людей, якими опікується Меджибізький терцентр. Мета нашої акції: зробити все можливе, щоб самотні бабусі та дідусі не почували себе одинокими та покинутими у ці святкові дні!
04 Грудня, 2018 р., 08:17
6 грудня 2018 р. о 12-00 в актовому залі адмінбудівлі с. Требухівці відбудеться відкритий шаховий турнір до Дня місцевого самоврядування.
12 Листопада, 2018 р., 11:14
Меджибізька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади в виконавчому комітеті Меджибізької селищної ради:
06 Листопада, 2018 р., 07:36
В рамках проведення реконструкції та капітального ремонту автодороги М-12, Державним агенством автомобільних доріг України та Підрядником “Xinjiang Communication Constraction Group Co., Ltd.” було підготовлено Детальний план території для розміщення виробництва грунтозмішувальної установки прощею 2,5 га, що розташована за межами населених пунктів Меджибізької селищної ради Летичівського району, Хмельницької області.
25 Жовтня, 2018 р., 15:42
Меджибізька селищна рада повідомляє, що 26.11.2018 року о 10:00 год в актовому залі селищної ради за адресою: с.Требухівці, вул.Довжанська, 21а пройдуть громадські слухання з обговорення Детального плану території під будівництво готельного комплексу (апартаментів) по вул. Набережній, 14/2 в смт. Меджибіж, Летичівського району Хмельницької області.
11 Жовтня, 2018 р., 12:57
ОГОЛОШЕННЯ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь