Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Квітня, 2020 р., 15:27
15 квітня 2020 року о 15.00 стартує проєкт «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств.
14 Квітня, 2020 р., 09:22
13 квітня Парламент на позачерговому пленарному засіданні прийняв Закон про внесення змін Держбюджету на 2020 рік (законопроєкт №3279-д від 11.04.2020 року), який був розроблений у зв’язку із необхідністю вивільнення фінансового ресурсу на формування Фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками.
09 Квітня, 2020 р., 14:45
За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій  за  березень  2020 року виявлено втрат  матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 3,8 млн гривень.
03 Квітня, 2020 р., 14:16
Олеже Михайловичу, в період запровадження обмежувальних заходів, розкажіть, будь ласка, за яким графіком роботи працює міграційна служба області? - В умовах проведення карантинних заходів міграційна служба області не припинила своєї роботи та  забезпечує надання населенню адміністративних послуг. Варто зазначити, що на період заходів, ці послугиє обмеженими, надаються за встановленим графіком роботи та у виключних випадках.
02 Квітня, 2020 р., 11:24
Меджибізька селищна рада дякує усім волонтерам, волонтерським організаціям, підприємствам, підприємцям, соціальним працівникам та громадянам, які у важкий час допомагають людям, що потрапили у складні життєві обставини, малозабезпеченим та людям похилого віку. Їм ця допомога вкрай необхідна.
31 Березня, 2020 р., 11:32
З 29 березня Україна працюватиме за оновленими медичними стандартами надання медичної допомоги у випадку коронавірусної інфекції. МОЗ України оновив алгоритми організації протиепідемічних заходів та медичної допомоги в осередках інфікування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь