Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Березня, 2020 р., 12:48
Уряд прийняв постанову щодо запровадження Електронного реєстру лікарняних. Кабінет Міністрів України затвердив особливості ведення Електронного реєстру листків непрацездатності. У тестовому режимі система запрацює вже у квітні цього року.
19 Березня, 2020 р., 12:29
Завдяки сприятливим погодним умовам сільськогосподарські підприємства готуються приступити, а окремі агроформування вже приступили до проведення комплексу весняно-польових робіт.
12 Березня, 2020 р., 17:00
Сьогодні в області стартував новий проєкт від Нацполіції України «Поліцейський офіцер громади» (ПОГ). Цей проєкт – один із тих, який реалізовують в рамках реформи поліції. Кожна громада має отримати свого офіцера поліції, який буде доступний для населення, тому що постійно знаходиться поруч з людьми. На Хмельниччині розпочали відбір громад і офіцерів ще влітку минулого року. Із 45 громад, які подали заявку, до проекту відібрали лише 35, а зі 117 поданих заявок від бажаючих бути офіцерами, відбір і тестування пройшли 57 правоохоронців. Всього на область надійшло 43 автомобіля. Хоча ПОГів є 57. Ще 14 автомобілів, планується, що додадуть у липні, коли пройдуть усі необхідні тендерні процедури. Якщо є контакти, бажання, чи потреба, до поліцейського можна звертатися, як за консультацією, так і для реагування на правопорушення. Він зобов’язаний отримати інформацію, відреагувати самому, або ж, залежно від ситуації, передати на підрозділ у групу реагування патрульної поліції. Щодо прав і обов’язків, то у поліцейського офіцера громади будуть права працівника поліції: - як дільничний – складати адміністративні протоколи; - як патрульний – зупиняти автомобілі і складати протоколи; - як поліцейський дозвільної системи – перевірка власників авто; - як ювенальна превенція – проводити профілактику в школах і так далі. Більше того, через декілька місяців вступає в дію закон про проступки. Кожен поліцейський офіцер громади буде мати флешкарту із доступом до єдиної системи реєстрів досудових розслідувань і буде мати право вносити до ЄРДР легкі кримінальні правопорушення, які будуть віднесенні до функцій дізнання. ПОГ складає план своєї роботи на два тижні, який затверджує керівник підрозділу поліції, де він працює. У цей план, в рамках закону, враховуватимуться побажання голови громади. В нашій громаді працюватиме 1 офіцер який сьгодні отримав автомобіль та для якого обладнали робоче місце в с.Шрубків
11 Березня, 2020 р., 14:58
В п'ятницю 6 березня в с.Шрубків відкрили поліцейську станцію. Від тепер Меджибізька громада має власного поліцейського офіцера громади.
03 Березня, 2020 р., 14:44
3 березня 2020 р. о 12.00 у актовому залі відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму виконавчого комітету Меджибізької селищної ради була проведена нарада з керівниками ЗЗСО, ЗДО, медичними працівниками та завідувачами сільських бібліотек щодо профілактики захворювань на коронавірус.
02 Березня, 2020 р., 14:09
Міністерство охорони здоров’я України закликає громадян та мандрівників дотримуватись звичайних заходів обережності.
28 Лютого, 2020 р., 10:37
26 лютого 2020 р. у ДЮСШ Меджибізької ОТГ відбувся відкритий турнір з волейболу серед дівчат у двох вікових групах.
23 Лютого, 2020 р., 14:40
 20 лютого 2020 р в приміщенні Меджибізького будинку культури відбувся концерт реквієм "Народжені вмирати за Батьківщину залишаються жити у віках", присвячений вшануванню Героїв Небесної Сотні.  20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні - на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які загинули у Києві на Майдані , вулицях Грушевського та інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом, за країну, в якій нестрашно жити і народжувати дітей. На концерті були присутні учні шкіл, а також жителі Меджибізької ОТГ. Був запрошений до слова, заступник голови Меджибізької селищної ради Ткач О.В.  На концерті виступили "Меджибізькі перлини", а також Головчинецький народний аматорський колектив "Бужанка", учні Меджибізької музичної школи. Також на виступив на концерті Шуляк Петро Петрович, очевидець протистоянь на Майдані незалежності 18-21 лютого 2014р. У цей день ми згадали імена наших героїв земляків, які загинули Уже в АТО. Вшанували їхню пам'ять покладанням квітів.   Герої які загинули є прикладом мужності, хоробрості, відважності та безстрашності, безкінечної любові до своєї країни, народу ти мови. Вони любили Україну більше, ніж себе, готові були віддати найдорожче - своє життя. Вони були справжніми патріотами, прикладами для наслідування для нас всіх. Вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять Героїв Небесної Сотні всіх тих, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої з вами єдиної України
22 Лютого, 2020 р., 10:41
У Меджибізькому ліцеї 21 лютого 2020 р. відбувся І етап фестивалю читців, присвяченого Шевченківським дням «Живи, Кобзаре, в пам'яті людській!». Участь в конкурсі, який запалює нові дитячі таланти та спонукає більш осмислено пізнавати глибокий і багатогранний літературний спадок Великого Кобзаря, взяли учні шкіл Меджибізької ОТГ.
20 Лютого, 2020 р., 11:55
19 лютого 2020 р. на базі Меджибізького ліцею відбувся І етап щорічного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». В ньому брали участь команди закладів освіти нашої громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь